Projecten

Projecten

Kapstok voor alle gegevens

Met de module Projecten van OfficeHeart voegt u een extra dimensie toe. Met deze module heeft u een extra ‘kapstok’ waaraan u alle gegevens kunt koppelen. het gebruik van projecten en projectnummers kan worden ingesteld als default, waardoor niet alleen een sluitende registratie bestaat per relatie, maar ook per project of dossier. 

Budgetbeheer

Voorkom budgetoverschrijdingen. Stuur op budget. Door de unieke koppeling tussen de uit te voeren werkzaamheden en de urenregistratie kan u vroegtijdig een mogelijke budgetoverschrijding signaleren.

Hiërarchie

Projecten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en onderverdeeld in deelprojecten. Het aantal niveaus hierin is onbeperkt. Op het hoogste niveau blijft het overzicht behouden, terwijl op de onderliggende niveaus de voortgang en de deelbudgetten goed kunnen worden bewaakt. 

Overzicht

Vanuit Projecten zijn gegevens zoals documenten, e-mails, en notities direct zichtbaar en toegankelijk. Elke medewerker die bij een project is betrokken heeft daardoor altijd een volledig beeld van de voortgang, status en historie. 

U heeft altijd een duidelijk overzicht van de nog uit te voeren werkzaamheden, welke medewerker er verantwoordelijk is voor de volgende actie, budgetbesteding, enzovoorts. Dit alles in een heldere grafische visualisatie.

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux