Over ons

uur ontwikkeling
0 +
miljoen verzonden e-mails
0 +
regels code
0 +

Wat wij doen

Oplossingen maken, software oplossingen.


OfficeHeart is ontstaan uit frustratie. 

Er was weinig overzicht, er werd eindeloos gezocht naar documenten en e-mails.

Er was geen inzicht op het werk van de collega’s en eenvoudige taken namen te veel tijd in beslag. 


OfficeHeart heeft hier verandering in gebracht. 

Wij zijn gericht op volledigheid, toegankelijkheid, gemak en overzicht met minimale handelingen. 


Zo simpel dat iedereen zonder training gelijk aan de slag kan. Dat is OfficeHeart.

Wie wij zijn

De voorloper van OfficeHeart is in 1996 geleden gestart met het doel een oplossing te maken die niet alleen doet wat deze moet doen, maar ook makkelijk te gebruiken is. 

 

In de loop van de jaren is dat in positieve zin uit de hand gelopen en is er uniek pakket ontstaan.

 

Wij doen dit met een klein creatief team. Meer focus op de techniek dan op commercie, maar dat komt opdat we techneuten zijn. En zonder goede techniek, geen goede oplossing.

Een leven zonder OfficeHeart
Kantoor OfficeHeart

Waarom we het doen

Het geeft ons voldoening

We werken met plezier. We kunnen onze creativiteit de vrije loop laten bij het maken van de meest fantastische oplossingen. De bevestiging vanuit u als klant dat de problemen zijn opgelost, de processen makkelijker lopen en de informatie compleet en toegankelijk is. Dat is waar we het voor doen.

Wij leveren een bijdrage aan een betere wereld

In al het IT geweld van tegenwoordig bieden wij een eerlijke oplossing, tegen een faire prijs. Altijd de focus op de lange termijn. Altijd de focus op uw processen die verbeterd kunnen worden of de problemen welke opgelost dienen te worden. We proberen met onze pragmatische aanpak het leven van onze klanten makkelijker te maken. 

 

 

Onze kinderen kunnen eten

We verdienen onze boterham er mee. Het levert geld op en we kunnen onze rekeningen er van betalen. Met OfficeHeart kunnen we op deze manier het nuttige met het aangename combineren.

1998 | Voorloper van OfficeHeart

In 1998 is de eerste voorloper - van wat uiteindelijk OfficeHeart is gaan heten - gemaakt. Geboren uit min of meer frustratie. Pakketjes waarin relaties konden worden bijgehouden, zonder hierbij regelmatig tegen problemen aan te lopen, waren schaars en veelal prijzig. De allereerste versie was een MS Access toepassing.

2009 | Nieuwe versie OfficeHeart

In 2009 is de stap gezet om de hele applicatie opnieuw te bouwen, maar dan als een webapplicatie in het .NET framework. Inmiddels is OfficeHeart uitgegroeid tot een breed pakket met een groot aantal modules.

2011 | Einde support windowsversie

De support van de oude windows versie is per 31-12-2011 gestopt. Daar waar OfficeHeart voorheen werd verkocht als lokaal te installeren programma, wordt OfficeHeart nu als service aangeboden. Onze klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in hardware en zijn altijd verzekerd van een actuele versie.

2020 | ISO Certificering

In november 2020 behaalde we onze ISO 27001:2017 certificering. Een mooie stap in het ontwikkelen van ons managementsysteem en een professionalisering richting onze klanten. We zijn trots op deze mijlpaal en kunnen zo onze klanten nog beter van dienst zijn.

2021 | Blik richting de toekomst

De ontwikkelingen gaan maar door, er is de laatste jaren een hoop veranderd op het gebied van webapplicaties. Nieuwe technieken, nieuwe frameworks en nieuwe snellere browsers. Minimaal 4 keer per jaar wordt er een update uitgebracht met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in bestaande modules.