Voor iedereen!

Altijd, overal, vrijwel onbeperkt!

Waarom OfficeHeart?

Compleet

Breed scala aan mogelijkheden en modules. Flexibel in te richten en toe te passen.

Unieke benadering

Uw processen zijn leidend. OfficeHeart faciliteert, maakt processen eenvoudiger en efficienter.

Praktisch & Pragmatisch

Unieke aanpak door steeds naar de kern te gaan en vanuit daar de oplossing vorm te geven.

Voor elke organisatie

Hoe uw processen er ook uitzien, OfficeHeart zorgt ervoor dat deze makkelijker en efficiënter zullen verlopen.

Of uw organisatie nu bestaat uit 2 of 200+ gebruikers, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op rolletjes loopt.

In elke branche is het belangrijk dat de informatie goed is georganiseerd, 100% volledig en transparant is. Voor al uw collega’s en uw klanten.

Goed en Makkelijk

OfficeHeart is ontstaan vanuit een vorm van frustratie. Gebrek aan overzicht, eindeloos zoeken naar documenten of emails, geen zicht op werkzaamheden van collega’s enzovoorts. Eenvoudige dagelijkse taken kostten veel handelingen en tijd en waren onlogisch. 

 

Dat doen we bij OfficeHeart anders. Alles is gericht op volledigheid, toegankelijkheid, gemak en overzicht. Met minimale handelingen. En dat op een manier waarbij iedereen direct zonder training aan de slag kan.

Flexibel en snel

Het resultaat van meer dan 20 jaar ontwikkeling is een breed scala aan modules. Alles in eigen beheer ontwikkeld. We weten waar we het over hebben, we kunnen het en we doen het. En snel. De creatieve manier van denken en combineren resulteert in flexibele oplossingen.

Gezonde en kritische eigenzinnige insteek

Doorvragen tot we bij de oorzaak of kern zijn is wat we doen. Vanuit daar werken we naar een oplossing. Alleen zo weten we zeker dat OfficeHeart de juiste oplossing is en waarde toevoegt. Automatiseren omdat het kan of omdat iedereen het op een bepaalde manier doet doen we niet.

Webbased CRM applicatie

Grenzeloos

OfficeHeart biedt u standaard 100GB opslagruimte voor al uw gegevens. Meer is altijd mogelijk. Hierdoor is het gebruik van OfficeHeart grenzeloos evenals de mogelijkheden. Er is geen limiet op het aantal berichten en documenten. Geen onvoorziene kosten of extra kosten tijdens het gebruik. U bepaalt wat u wanneer wilt gebruiken.

Geen zorgen

OfficeHeart is een CRM oplossing in de cloud. De dienst wordt aangeboden als een service, een Saas oplossing. Wij regelen alles. De hosting, onderhoud en beheer. Een internetverbinding en een browser is alles wat u nodig hebt.

Met een beschikbaarheid van gemiddeld 99,95% inclusief onderhoud en updates in de laatste 10 jaar kunt u altijd bij uw gegevens. Uw gegevens zijn veilig. Beveiliging nemen we serieus en wordt geborgd door onze ISO 27001 certificering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan gerust langs voor een kopje koffie.