Notificatie e-mail in gebruik

Categorieën

Wanneer  meerdere medewerkers in één mailbox werken kan het voorkomen dat  meerdere gebruikers tegelijkertijd dezelfde mail behandelden. Om dit te voorkomen geeft OfficeHeart een melding wanneer een e-mail door een ander in gebruik is.

Wanneer een e-mail door meerdere medewerkers geopend, geregistreerd, beantwoord of doorgestuurd wordt zal OfficeHeart een melding geven dat de e-mail door een andere medewerker in gebruik is of niet goed is afgesloten. 

belangrijke punten

  • Deze melding is een waarschuwing en dus geen blokkade! De mail kan alsnog door de andere persoon worden beantwoord of geopend. 
  • De melding wordt 15 sec weergegeven en verdwijnt daarna automatisch. 
  • De melding wordt weergegeven wanneer een mail korter dan 2 uur in gebruik is of niet goed is afgesloten. Is de mail langer dan 2 uur in gebruik, dan zal hiervan geen melding meer worden weergegeven. 
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux