E-mail

E-mail

E-mail ++

E-mail is in uw organisatie niet meer weg te denken. Maar kunt u e-mails ook terugvinden? En met welke klant had u ook alweer wat afgesproken? De e-mailmodule in OfficeHeart maakt hier voorgoed een einde aan. Berichten worden automatisch geregistreerd bij uw relaties en projecten. Alle e-mailberichten zijn makkelijk en snel terug te vinden. Zelfs die van jaren geleden en van ex-collega’s. 

OfficeHeart e-mail werkt onafhankelijk van andere applicaties en maakt geen gebruik van andere programma’s zoals Outlook, Exchange of Gmail. OfficeHeart E-mail is meer dan alleen e-mailberichten ontvangen en versturen.

OfficeHeart E-mail is uniek vanwege de totale integratie en daarmee altijd een sluitend en 100% volledig archief.

Eenduidig en sluitende registratie

Door gebruik te maken van e-mailsjablonen en standaard ondertekeningen is de externe communicatie altijd eenduidig en representatief. Alle berichten worden automatisch integraal opgeslagen in de OfficeHeart database. Het archief is daardoor niet afhankelijk van koppelingen die de gebruiker handmatig maakt. 

 

Samenwerken

Naast persoonlijke e-mailaccounts kunnen medewerkers gezamenlijke accounts gebruiken. De permissies – het recht tot toegang – zijn per medewerker in te stellen. Doordat elke medewerker met toegang bij het volledige archief kan, is iedereen altijd volledig geïnformeerd.

Vertrouwelijke e-mail

Elk bericht kan als vertrouwelijk worden aangemerkt. Hierbij kan u aangeven welke medewerkers toegang hebben tot dit bericht. Andere medewerkers zien dat er een bericht is, maar zien geen inhoud. Dit geldt zowel voor inkomende als uitgaande berichten. 

Handige tools

OfficeHeart is gemaakt om mee te werken. Allerlei handige tools maken dit makkelijk en voorkomen onbedoelde fouten.

  • Voorbeeldweergave voor verzenden, voorkomt onbedoeld te snel versturen
  • Indicatie berichtgrootte; grote bijlagen kunnen voor bepaalde ontvangers een probleem zijn
  • Automatische conversie van bijlagen naar PDF
  • Automatische compressie van bijlagen
  • Afdrukken naar PDF
  • Export van berichten
  • Getting things done met de “Opvolgen” functie
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux