Documenten

Documenten

Handig gebruik van gegevens

OfficeHeart heeft een speciale documentmodule. Daarbij kunt u bij het aanmaken van documenten de gegevens uit OfficeHeart gebruiken. U heeft de beschikking over meer dan 100 velden. Elk veld kan meerdere keren in een document worden gebruikt. De aanhef, het onderwerp, project en andere gewenste informatie van de relatie wordt bij het aanmaken van het document automatisch ingevuld. 

Mailingen in een handomdraai

Mailingen zijn snel en gemakkelijk uit te voeren. Grote aantallen (20.000+) zijn geen probleem. U kunt groepen en mailinglijsten gebruiken voor de organisatie van geadresseerden. u heeft geen apart systeem of applicatie nodig, alles kan binnen Documenten. De registratie van deze documenten is dan ook sluitend. 
Het resultaat van een mailing is beschikbaar als een samengevoegd Word document of pdf, gesplitst per 250 pagina’s. Zo blijven dit hanteerbare documenten, ook bij het printen.

Word en Excel documenten

Met OfficeHeart kunt u zowel Word als Excel documenten maken. Alle documenten komen daarmee automatische in het archief onder de juiste relatie en project te staan. Afhankelijk van de rechten en permissies voor uw hele organisatie toegankelijk.

Online WordEditor

Bewerk Word-documenten online met de Officeheart WordEditor. Documenten staan niet op een lokale pc, dus heeft u geen Office-pakket meer nodig. u hoeft niet langer zelf documenten te uploaden of te registreren. Het maken en bewerken gebeurt binnen de webbrowser.
Toch gebruik maken van MS Word voor het bewerken van uw documenten? Gebruik dan de Officeheart Word-AddIn

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux