Bijeenkomsten

Vergaderingen organiseren

De functie “Bijeenkomsten” biedt een handige tool om vergaderingen te organiseren en bijbehorende agenda’s te maken. Nadat u een vergadering heeft aangemaakt, kunt u er een agenda aan toevoegen en deze delen met de beoogde ontvanger. De ontvanger kan vervolgens met een klik op de knop de vergadering toevoegen aan zijn of haar agenda. Bovendien kunt u deze vergadering ook toevoegen aan de agenda’s van uw collega’s, zodat het direct gekoppeld is.

Veel mogelijkheden

Naast het maken van vergaderingen en bijbehorende agenda’s, biedt de “Bijeenkomsten” functie ook handige lijsten om de administratie bij te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld een presentielijst downloaden om bij te houden wie er aanwezig was bij de vergadering, een declaratielijst om gemaakte kosten te noteren en een betaaladvieslijst om de betalingen te regelen. Deze lijsten zijn handig om de administratie op orde te houden en de opvolging van de vergadering soepel te laten verlopen.

Uitnodigingen

Een andere handige functie van “Bijeenkomsten” is de mogelijkheid om een uitnodiging te sturen met een vragenlijst. Deze vragenlijst is online beschikbaar en als deze wordt ingevuld, wordt deze automatisch gekoppeld aan de aanwezigen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn om meningen te peilen over een bepaald onderwerp of om vooraf inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van de deelnemers.

Sessies

Ook biedt de “Bijeenkomsten” functie ook de mogelijkheid om u aan te melden voor verschillende sessies. Dit alles wordt overzichtelijk weergegeven, zodat u gemakkelijk kunt zien welke bijeenkomsten gepland zijn en wie er aanwezig zal zijn. Al met al is de “Bijeenkomsten” functie een handige tool voor het organiseren en plannen van vergaderingen, het bijhouden van de administratie en opvolging, het verzamelen van meningen en het aanmelden voor verschillende sessies.