Agenda

Volledige integratie

De OfficeHeart Agenda is volledig geïntegreerd. u kunt afspraken koppelen aan relaties en projecten. De locatie van een afspraak staat automatisch vermeld in de afspraak. Afspraken maken bovendien automatisch onderdeel uit van het archief. Zo beschikt u altijd over volledige informatie.

Samenwerken

Verschillende medewerkers kunnen hun agenda’s delen en afspraken inplannen. Dat gaat heel eenvoudig. In de Agenda is direct zichtbaar welke afspraak voor wie staat gepland. Ideaal dus voor centraal agendabeheer. 

Delen van informatie is vaak een van de voorwaarden om efficiënt en effectief als team te kunnen werken. Op verschillende niveau’s kan de toegang tot de agenda’s worden ingesteld en worden aangegeven of afspraken al dan niet privé zijn.

Weergave meerdere agenda's en overzichtelijkheid

Het is mogelijk agenda’s van verschillende gebruikers tegelijkertijd in te zien. Of dit nu om 3 of 30 agenda’s gaat. Alleen de breedte van het scherm is de praktische beperking. Per dag, week of maand, u gebruikt gewoon de weergave die het beste voor u werkt. 

U kunt de Agenda zo instellen dat afspraken in de bekende dag/week/maand weergave staan of in een lijstweergave. Hierdoor is het eenvoudig om te zoeken, filteren of exporteren.